Kotitalousvähennys uudistui

Vuosi 2017 toi muutoksia kotitalousvähennykseen. Tänä vuonna kotitaloudet voivat vähentää yhteensä 50 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastaan työkorvauksesta. Vielä viime vuonna kotitalousvähennys oli suuruudeltaan 45 prosenttia.

Ehdot vähennyksen saamiseen pysyivät samoina. Kotitalousvähennystä saa vain työn osuudesta, ja vähennystä täytyy hakea itse. Myös kotitalousvähennyksen enimmäismäärä pysyi samana, eli maksimissaan voit hyödyntää kotitalousvähennystä yrityksemme siivous- ja remontointikuluista 2400 eurolla.

Yksittäisen remontin tilaajalle muutos näkyy vähennysoikeuden jälkeen käytännöllisesti pienempänä kuluna. Koska remontointi- ja siivoushinnastoomme ei ole tullut muutoksia, tarkoittaa tämä samalla kuluttaja-asiakkaillemme matalampia kustannuksia.

Voit lukea lisää esimerkiksi Veronmaksajien verkkosivulta klikkaamalla tästä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s