Koti- ja remontointipalvelua Pirkanmaalla

Kauttamme saat kodin kunnostamiseen liittyvät palvelut, kuten kalusteasennukset ja huonekalujen kokoamiset, laminaattilattiat ja listoitukset, sisä- ja ulkomaalaukset sekä koti- ja toimistosiivoukset. Toimimme pääosin Ylöjärvellä, mutta palvelemme asiakkaitamme koko Pirkanmaan alueella. Tutustu tarjontaamme ja kysy lisää klikkaamalla tästä.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat niin ulko- kuin sisäremontitkin. Halutessanne toteutamme remonttinne kokonaan avaimet käteen -periaatteella, jolloin huolehdimme kaikista remontin toteutukseen liittyvistä asioista aina loppusiivoukseen saakka.

Pihalla ja puutarhassa hoidamme töitä kausiluontoisesti. Talvella suoritamme pientalojen pihoissa lumitöitä ja hiekoituksia sekä lumenpudotuksia. Keväällä ja syksyllä teemme haravointeja sekä lehtien ja risujen poisvientiä. Kesällä saat kauttamme esimerkiksi ruohonleikkausapua ja kukkien kastelua.

Siivouspalvelumme auttaa joko viikoittain ylläpitosiivouksen muodossa tai yksittäisellä kertakäynnillä, jolloin on mahdollista toteuttaa esimerkiksi asunnon ikkunoiden pesut. Ylläpitosiivouksen yhteydessä on mahdollista pestä myös pyykkiä tai tiskata astioita.

Liinavaatteiden vaihtaminen onnistuu, ja tarvittaessa pyykit viedään pestäväksi ja kuivattavaksi itsepalvelupesulaan. Ylöjärvellä lähin itsepalvelupesula sijaitsee Kauppakeskus Elossa. Noudatamme pesukustannuksissa kulloinkin voimassa olevaa 24 Pesulan hinnastoa. Asiakas maksaa palvelusta vain koneen käyttökulut (sisältää pesuaineen) ja kuluneen aikamme verran.

Käytössämme on myös tekstiilien pesuun tarkoitettu painehuuhtelukone, joka mahdollistaa esimerkiksi kangassohvien ja mattojen pesemisen paikan päällä.

Palveluhinnoistamme on mahdollisuus hyödyntää kotitalousvähennystä, jonka enimmäismäärä henkilöä kohden on tänä vuonna 2400 €.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s