Koti- ja remontointipalvelua Pirkanmaalla

Kauttamme saat keittiö-, kylpyhuone- ja muut huoneistoremontit. Tarjoamme myös kodin kunnostamiseen liittyviä palveluja, kuten kalusteasennuksia ja huonekalujen kokoamisia, laminaattilattioiden asennuksia ja listoituksia sekä erilaisia sisä- ja ulkomaalauksia. Halutessanne toteutamme remonttinne kokonaan avaimet käteen -periaatteella, jolloin huolehdimme kaikista remontin toteutukseen liittyvistä asioista aina loppusiivoukseen saakka.

Palveluhinnoistamme on mahdollisuus hyödyntää kotitalousvähennystä, jonka enimmäismäärä henkilöä kohden on tänä vuonna 2400 €. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa. Tutustu kotitalousvähennykseen lukemalla lisää tästä.

Toimimme pääosin Ylöjärvellä, mutta palvelemme asiakkaitamme koko Pirkanmaan alueella. Tutustu tarjontaamme ja kysy lisää klikkaamalla tästä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s